De conformitat amb el que estableix la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter
personal i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), LAIA BORRAS CATALAN informa els usuaris, que ha creat un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Instagram i YouTube, amb la finalitat principal de fer publicitat dels seus productes i serveis.

Dades de LAIA BORRAS CATALAN:
NIF: 48001811Y
ADREÇA: JOAQUIM MARIA MAS RAMÓN 31 17003, GIRONA
CORREU ELECTRÒNIC: info@reivet.com
DOMINI WEB: www.reivet.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per LAIA
BORRES CATALAN, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra
pàgina, ens facilita el consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.
L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el vostre perfil per garantir la vostra privadesa.
LAIA BORRAS CATALAN té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment el nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap sistema de tractament.

Drets dels interessats
En relació amb els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal, de què disposeu i que poden ser exercitats davant LAIA BORRAS CATALAN, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els matisos següents:

Dret d’accés: És el dret de l’usuari a obtenir informació sobre les vostres dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes .
Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat que es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només es podrà satisfer en relació amb aquella informació que estigui sota el control de LAIA BORRAS CATALAN, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina, imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.
Dret a la Limitació de tractament: És el dret que es limitin les finalitats del tractament previstes de forma original pel responsable del tractament.
Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que preveu el mateix RGPD o altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la seva conservació, en temps i forma.
Dret de portabilitat: El dret a rebre les dades personals que l’usuari hagi facilitat, en un format estructurat, d’ús comú i de lectura mecànica, ia transmetre’ls a un altre responsable.
Dret d’oposició: És el dret de l’usuari a què no es dugui a terme el tractament de les vostres dades de caràcter personal o se’n cessi el tractament per part de LAIA BORRAS CATALAN. LAIA BORRAS CATALAN realitzarà les següents actuacions:
Accés a la informació pública del perfil.

Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de LAIA
ESBORS CATALAN.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privadesa.

Publicacions
L’usuari, un cop unit a la pàgina de LAIA BORRAS CATALAN, podrà publicar-hi comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, n’ha de ser el titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , LAIA BORRAS CATALAN es reserva el dret de retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.
LAIA BORRAS CATALAN no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.
Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part

de LAIA BORRAS CATALAN, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions
LAIA BORRAS CATALAN es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en què podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap.

Publicitat
LAIA BORRAS CATALAN utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.
No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de LAIA BORRAS CATALAN perquè també puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:
• Facebook: https://es-es.facebook.com/privacy/explanation
• Tuenti: https://m.tuenti.com/?m=corporate&func=terms_of_use
• Twitter: https://twitter.com/privacy
• Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/
• Flickr: http://info.yahoo.com/privacy/es/yahoo/flickr/
• Pinterest: https://policy.pinterest.com/es/privacy-policy
• Linkedin: http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv
• Foursquare: https://es.foursquare.com/legal/privacy
• YouTube: https://www.youtube.com/intl/es/about/policies/#community-guidelines